Nástupce Castlevanie finančně nestrádá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nástupce Castlevanie finančně nestrádá

Nástupce Castlevanie finančně nestrádá

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

13. 5. 2015 15:10 2
Reklama

Duchovní nástupce slavné značky Castlevania, který dostal jméno Bloodstained: Ritual of the Night a může se pyšnit podporou původního producenta série Kodži Igarašiho, se na Kickstarteru zaplatil během jediného dne. Zajímavé je, že autoři se od počátku netají tím, že jde pouze o počáteční investici a snahu přesvědčit distributora, aby zafinancoval zbytek.

500 tisíc dolarů, které byly původně požadovány (jedná se o jednu desetinu předpokládaného celkového rozpočtu hry), se povedlo vybrat za méně než 24 hodin, aktuálně se částka pohybuje kolem milionu a sedmi set tisíc dolarů, přičemž do konce celého Kickstarteru pochopitelně zbývá ještě celý měsíc.

Už teď ale byla překonána většina dílčích cílů, které do hry přidají nové nepřátele, nové hratelné postavy, nightmare mód, lokální kooperaci a speedrun mód. Poslední dílčí cíl, "boss rush" mód, číhá na hranici dvou milionů a vzhledem k tomu, jak má hra aktuálně našlápnuto, je jasné, že i ten bude překonán. Pokud máte chuť na hardcore dvourozměrnou akci s jedinečným grafickým stylem a nevadí vám, že se k ní dostanete až za dva roky, rozhodně Igarašiho snahu podpořte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama