Skromná nabídka her od Paradoxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skromná nabídka her od Paradoxu

Skromná nabídka her od Paradoxu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 5. 2015 07:42 1
Reklama

Švédský vydavatel Paradox Interactive má do tohoto roku šlušně nakročeno. Po úspěšném startu s Cities: Skylines a s vydáním Magickou 2 za rohem se Paradox vydal na Humble Bundle s lákavou nabídkou, která vám doplní herní knihovničky.

Za minimálně jeden dolar dostanete středověkou týmovou akci War of the Roses: Kingmaker, kooperační kouzelné šílenství Magicka se dvěma DLC, metaRPG Knights of Pen and Paper +1 Edition, politickou strategii z 19. století Victoria II a kostým ptakopyska do F2P Magicka Wars.

Za překonání hranice průměrné částky, momentálně sedící na 5 dolarech, Paradox přihodí válečné Hearts of Iron III, fantasy RTS na způsob Dungeon Keepera Impire, masivní "simulaci" středověké Evropy Crusader Kings II s rozšířením Sons of Abraham a nakonec i soundtrack největších hitů z her od Paradoxu.

Zaplatíte-li 15 dolarů, můžete se navíc těšit na Europu Universalis IV včetně DLC Conquest of Paradise, kdybyste si mysleli, že u počítače trávíte příliš málo času.

Paradox ještě nabízí možnost zakoupit úplně všechno navíc s tričkem a osmi odznáčky odkazujícími na magické elementy v Magice. Svoji zvolenou částku můžete klasicky rozdělit mezi Humble Bundle, vývojáře a charitativní organizace AbleGamers, která pomáhá hedikepovaným hráčům, a Extra Life, která se soustředí na děti v nemocnicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama