Přenos uložené pozice do Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přenos uložené pozice do Zaklínače 3

Přenos uložené pozice do Zaklínače 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 5. 2015 11:15 20
Reklama

Už dříve jsme v rámci informací o hře Zaklínač 3 uvedli, jakým způsobem se chtějí vývojáři z CD Projektu vypořádat s technicky nemožným přenosem uložené pozice z předchozích dílů. Několik dní před vydáním se na celou úvodní sekvenci můžete podívat ve videu.

Ještě než ale kliknete na tlačítko přehrát, upozorňujeme, že přijdete jednak o překvapení z finálního zpracování a jednak vám budou vcelku bez obalu prozrazeny události předchozích her. Jak je ale vidno, na prvotně nastíněném mechanismu se nic zásadního nezměnilo a po vzoru naklikání předchozích událostí jako například v Mass Effectu, na to jde Zaklínač 3 s grácií sobě vlastní.

V úvodu je totiž Geralt podroben výslechu, v rámci kterého odpovídá na otázky spojené s příběhem předchozích dvou her. Je samozřejmě čistě na vás, zda budete odpovídat tak, jak jste hry skutečně odehráli, nebo zda si vymyslíte nové příběhové pozadí, na každý pád to ale nemusí být pro neznalé hráče zrovna snadný úvod do hry.

Daná rozhodnutí jsou totiž poměrně zásadní, ovlivňují politiku a Geraltovo postavení, takže je možné, že si neodobrným zásahem přivodíte čas od času nějakou tu pernou chvilku. I o tom ale Zaklínač 3 je, více informací a finální verdikt přineseme už v průběhu příštího týdne!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama