Vývojáři by si přáli Dirt Rally i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři by si přáli Dirt Rally i na konzole

Vývojáři by si přáli Dirt Rally i na konzole

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 5. 2015 07:28 7
Reklama

Vedoucí designér závodní hry Dirt Rally Paul Coleman se v rozhovoru pro Red Bull, což opravdu není náš obvyklý zdroj, rozpovídal o proměně této série a její budoucnosti.

Když došlo na téma konzolí Paul Coleman rozhodně potvrdil, že by byl rád, aby si “jeho” hru mohli vyzkoušet i ti, kteří dali přednost Xboxu nebo PlayStationu před PC. Současně s tím osvětlil, že je jeho cílem vrátit oblíbenou závodní sérii ke kořenům a vymanit ji z arkádového pojetí posledních let. Hodně hráčů si podle něj přeje autentičtější, hlubší a profesionálnější přístup ke sportu, který milují.

Přitom ale Coleman neříká, že by minulé díly byly špatné, právě naopak. Fanoušci vždy dostali podle něj to, co chtěli, a nyní je prý zpátky zlatá éra simulátorů. “Nepochopte mě špatně, ty hry (předchozí díly) byly ty naprosto správné, které se měly ve své době udělat. Myslím, že to nejlépe dokládají jejich prodeje a hodnocení na Metacriticu, která obdržely. Ale v posledních čtyřech letech jsme mohli vidět, jak se trh proměňuje a vrací k propracovanějším zážitkům,” dodal Coleman.

Díky předběžnému přístupu mají vývojáři možnost hru vyladit za pochodu přesně podle přání fanoušků a jakmile dorazí do cíle této cesty, mohli by se vrhnout podle Colemana na konzolovou verzi, v níž zúročí všechny zkušenosti nasbírané během vývoje hry na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama