Co opraví Day 1 patch v Zaklínači 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co opraví Day 1 patch v Zaklínači 3?

Co opraví Day 1 patch v Zaklínači 3?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 5. 2015 12:10 18
Reklama

První recenze hry Zaklínač 3, které vydaly zahraniční magazíny už minulý týden, se stran kritiky shodovaly v jednom bodě - hra trpí na občasnou ztrátu výkonu, projevující se pádem snímkovací frekvence a drobné technické nedostatky obecně. Vše by měl nicméně řešit tzv. Day 1 patch, jak potvrzuje detailní seznam všech změn a oprav.

V případech obou konzolí se připravte na stažení přibližně 500MB balíku, který vedle zmiňovaných problémů řeší například podporu budoucích DLC, celkovou stabilitu hry a v případě verze pro Xbox One také technologii dynamické změny rozlišení v rozmezí 900 - 1080p. Hráči na PC se pak dočkají zvýšení hustoty vegetace, vylepšení stínů a hlavně celkové kvality textur. Odráží se to například na zpracování vody, která by po aplikaci patche měla být mnohem realističtější a umět reagovat na vítr, případně seslaná kouzla. Také případné pády framerate by měly být nižší, moudřejší ale skutečně budeme až po oficiálním vydání hry.

Co se týče questů, vývojáři na poslední chvíli opravují chování lodí, umělou inteligenci, vybalancování soubojů a řeší také nedostatky v interface. Týkají se například problémů s mapou, vyznačením hlavních úkolů v deníku, případně - opět - celkové vybalancování jednotlivých částí hlavního příběhu i vedlejších linek.

Zaklínač 3 vychází už za několik málo hodin, a pokud chcete být jedním z prvních, kdo si z obchodů odnesou vyotuženou krabičku, zamiřte například na půlnoční prodej do obchodu Xzone! Na místě vás kromě možnosti koupit si hru hned s úderem půlnoci čeká také soutěž o repliku Geraltova meče!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama