Colossal Order chtějí další simulaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Colossal Order chtějí další simulaci

Colossal Order chtějí další simulaci

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 5. 2015 15:21 1
Reklama

Tvůrci velice úspěšné městské simulace Cities: Skylines sice plánují svoji jarní hru zásobit dalším obsahem a updaty, ale zároveň už mají představy o své další hře. V rozhovoru pro Wolf's Gaming Blog to prozradila generální ředitelka Colossal Order, Mariina Hallikainen.

"Máme několik velice tajných nápadů, na čem bychom chtěli pracovat příště. Bude to simulace, s tím prostě máme zkušenosti, ale bude to něco odlišného od toho, co jsme dělali doposud," řekla Hallikainen v rozhovoru.

Hallikainen dále potvrdila, že její studio bude nadále spolupracovat s Paradox Interactive: "Je pravda, že Paradox vydal všechny naše hry. Naše partnerství je pro obě strany velice výhodné a vím, že i Paradox to tak vnímá. Věřím, že společně v budoucnosti uděláme skvělé hry."

Vývoj nové hry by měl začít už docela brzy. Colossal Order plánuje započít práce na nové simulaci, zatímco část týmu se bude nadále věnovat Cities: Skylines. A ačkoliv si nový projekt vyžádá navýšení počtu zaměstnanců, Hallikainen chce držet tým relativně malý a zůstat na 18 zaměstnancích.

Colossal Order navíc na Twitteru naznačují, že tento týden se dočkáme něčeho skvělého. Že by se Cities: Skylines dočkal vydání slibovaného velkého updatu, který například umožní stavět budovy těšně vedle sebe? Nebo na nás čeká naznačované první rozšíření?

Jedno je jisté - virtuální starostové se mají na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama