Evropská města v Cities: Skylines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evropská města v Cities: Skylines

Evropská města v Cities: Skylines

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 5. 2015 16:49 5
Reklama

Virtuální starostové mají důvod slavit. Slibovaný velký patch se spoustou obsahu přichází dnes do Cities: Skylines a kromě tradičních bugfixů přináší i například krásné evropské budovy.

Dlouho očekávaný patch 1.1.0 načíná klasický postup udržování hry naživu, který známe z dalších her od Paradoxu jako Crusader Kings II nebo Europa Universalis IV. Citites: Skylines se mohou tešit na placená rozšíření a velké aktualizace zdarma, které do hry také přinesou trochu nového obsahu.

Tentokrát do hry přichází tři mapy se speciálním evropským biomem, ve kterém porostou budovy evropského stylu. Celkem 72 budov připomíná německou, rakouskou, možná i trochu francouzskou architekturu a určitě si nový vzhled měst zamilujete.

Společně s novými budovami patch do hry přidává možnost stavět budovy v těsné blízkosti vedle sebe a napodobovat tak evropský styl městských čtvrtí.

Co ocení hráči, kterým dělá tunel Blanka vrásky na čele, je nový nástroj s jehož pomocí si můžete postavit vlastní podzemní tunely odvádějící dopravu z povrchu hluboko pod zem.

Cities: Skylines tak dostávají nádherný facelift, jen se podívejte na oficiální screenshoty. Ještě než se ale pustíte do stavby vlastní Prahy (nebo Vídně, Budapeště, Berlína, Kocourkova, atd.), vývojáři radí, ať hru poprvé spustíte s parametry "--noWorkshop" a "--disableMods", aby nedošlo k žádným konfliktům se stáhnutými mody. Moddeři nejspíše budou potřebovat své výtvory updatovat tak, aby s oficiální aktualizací nedělaly neplechu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama