Tvůrci Stalkera pracují na Cossacks 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Stalkera pracují na Cossacks 3

Tvůrci Stalkera pracují na Cossacks 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 5. 2015 07:01 12
Reklama

Strategická série z přelomu 17. a 18. století se po čtrnácti letech od vydání prvního dílu vrátí už tento rok na naše obrazovky. Třetí díl izometrické RTS plánují vývojáři z obnoveného ukrajinského studia GSC Game World pojmout jako remake prvního dílu s novou grafikou a novým příběhem.

Cossacks 3 nabídne celkem 12 hratelných evropských národů včetně Rakouska, Pruska, Ruska, Ukrajiny, Francie a Anglie, ale v updatech po vydání hry by do hry mělo přibýt dalších osm.

Každý národ bude mít vlastní speciální jednotky, včetně prvních kanónů a vojáků se puškami. S nimi bude důležité brát v potaz i rozmístění po členitém terénu, neboť z vyšších pozic budou mít možnost nepřátele ostřelovat, případně se budeme moci skrýt před protivníkovými kanóny za kopec.

Kromě pěti historických kampaní, ve kterých se hráči budou moci zúčastnit i několika významných bitev, nabídnou Cossacks 3 i multiplayer až pro sedm hráčů a klasický skirmish proti umělé inteligenci.

Vývojáři plánují podporovat mody a moddery rovnou od začátku. Hra by měla vyjít do konce tohoto roku, až bude zkrátka hotová. Z pohledu na screenshoty to ale vypadá, že kus práce má ukrajinský tým už za sebou. Cossacks 3 vyjdou pro Windows, Linux i Mac.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama