Tuhle sbírku od fandy Dooma musíte vidět!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tuhle sbírku od fandy Dooma musíte vidět!

Tuhle sbírku od fandy Dooma musíte vidět!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 5. 2015 14:27 9
Reklama

Jméno Mahmut Saral není mezi fandy hry Doom nijak neznámé. Už před pár lety se pyšnil velmi rozsáhlou sbírkou věcí, které se pojily k této legendě mezi střílečkami. Od té doby se však změnilo mnoho věcí. Především tedy to, že Mahmut, který pochází z Turecka, svou sbírku takřka zdvojnásobil a přidal do ní některé extrémně raritní kousky.

Na všechny se můžete mrknout buď v naší kompletní galerii více než čtyřiceti obrázků, nebo se mrknout na desetiminutové video, v němž se Mahmut, mimo jiné, setkává i se svým idolem Johnem Carmackem. Kromě toho, že se v jeho sbírce nachází všechny možné edice her jménem Doom, si (jako správný sběratel) potrpí i na takové bizarnosti typu grafické karty s logem a artworkem ze hry Doom 3 nebo obálky časopisů, na kterých se Doom byť jen mihne.

Odhalení nové podoby sbírky si Mahmut nevybral jen tak náhodou. Už brzy se totiž celý svět dočká regulérního odhalení čtvrtého dílu, což je skvělá příležitost, jak si přiložit polínko pod kotel. Zbývá už jen jediná otázka - myslíte, že Mahmut přejmenoval svůj dům na doom?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama