Atmosféra zmaru na obrázcích z Mad Max
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atmosféra zmaru na obrázcích z Mad Max

Atmosféra zmaru na obrázcích z Mad Max

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 5. 2015 18:53 13
Reklama

Pokud jste už viděli film Šílený Max: Zběsilá cesta, možná jste při procházce domů dostali chuť zahrát si nějakou takovou hru. Jistě, Rage je pro mnoho lidí volbou číslo jedna, nové informace o hře Mad Max nicméně naznačují, že se rozhodně vyplatí počkat i na tenhle kousek.

Vývojáři z Avalanche Studios si dávají záležet, zmiňovaný snímek nevykrádají, a byť zachovávají několik styčných prvků, jdou si vlastní cestou. Naznačuje to i nejnovější video a galerie obrázků, na kterých můžete sledovat do detailu propracovaný svět Šíleného Maxe se všemi explozemi, chromovanými mordami a vraky vozů, které projevují nečekanou sílu.

I vzhledem k tomu, že se zářijové datum vydání kvapem blíží, je takřka jisté, že se ke hře dostaneme během E3 v Los Angeles. Někteří novináři si stěžují, že je hra nenaplňuje takovým nadšením, jako se to povedlo filmu, ale to lze vzhledem k open-world zpracování pochopit. Těšíme se i na klidné pasáže, kdy bude moci Max rozjímat nad tím, jak těžce v háji celý (jeho) svět je...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama