O Cyberpunku se ještě dlouho mluvit nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O Cyberpunku se ještě dlouho mluvit nebude

O Cyberpunku se ještě dlouho mluvit nebude

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 5. 2015 12:48 24
Reklama

Pokud jste snad počítali s tím, že polské vývojářské studio CD Projekt RED začne bezprostředně po vydání třetího Zaklínače ochotně trousit detaily na konto svého dalšího projektu, musíme vás bohužel zklamat. Vývojáři nechtějí o Cyberpunk 2077 zatím vůbc mluvit. A neplánují to ani v blízké budoucnosti.

Autoři dali jasně najevo, že o titulu Cyberpunk 2077 se nechtějí bavit až do roku 2017, což zní docela neuvěřitelně. Teď se prý chce celý tým ještě pár let soustředit na třetího Zakínače. V rozhovoru pro agenturu Reuters šéf studia Adam Kicinski prohlásil, že podle jeho očekávání zaznamená Cyberpunk 2077 ještě větší komerční úspěch než Zaklínač. Ani to jej ale nepřiměje hradbu mlčení probořit.

“Je ještě příliš brzy na to, abychom o hře mluvili,” uvedl Kicinski. “Letošní rok a ten příští budou patřit Zaklínači,” dodal. Cyberpunk 2077 byl oznámen už v říjnu 2012 a až dosud se mělo za to, že na něm pracuje vlastní tým, který se nepodílel na Zaklínači. Teď to ale skoro tak vypadá, že se polští vývojáři skutečně mohou soustředit jen na jeden projekt a nikoli rozpracovat více titulů paralelně.

Jednou z nejzajímavějších vlastností zdejšího dystopického světa byl měl být multilinguální dabing. V praxi by hra mohla fungovat tak, že s vámi budou NPC komunikovat různými jazyky, nejen anglicky. Ten, kdo ale nerozumí španělštině nebo třeba francouzštině, si bude muset ve hře koupit automatického tlumočníka v podobě nového implantátu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama