Zapojte se do diskuse v hPodu #485
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #485

Zapojte se do diskuse v hPodu #485

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

28. 5. 2015 15:18 13
Reklama

Tak bacha! V tomhle podcastu se po delším čase objeví Tomus, tudíž chceme vaše dotazy - nejen na Zaklínače! Jedno téma je tedy dané, ale co ty další? O čem se po dnešních otázkách podkástách začne mluvit?

Takže ještě jednou - první téma bude třetí Zaklínač. Rozebereme ho nejen z pohledu Tomáše, Jardy a Zdeňka, ale také se zastavíme u jeho prototypu, u opravného patche a mnohého dalšího, co nás v jeho fantasy světě trkne do nosu. Druhé téma bylo také předem dané. Jirka si byl v Londýně zahrát Batman: Arkham Knight a pokud jste nečetli jeho dojmy, tak to určitě udělejte (vydali jsme i videorozhovor!). My ho za vás vyzpovídáme, ale třeba nám to ulehčíte nějakými fajnovými otázkami!

Chtěli jste to, máte to mít! Popovídáme si i o filmu Šílený Max: Zběsilá cesta a spojíme to i s vyprávěním o stejnojmenné hře. Předposlední téma bude FIFA 16, jejíž největší novinkou bude zahrnutí ženských fotbalových reprezentací. A na závěr si zaspekulujeme nad novinkou od 2K jménem Advent a spojíme to s novinkou od ex - Irrational tvůrců, která dostala název Perception.

Naše adresa - podcast@hrej.cz, dotazy můžete psát i do diskuse, však to znáte, kulišáci!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama