Slibovali Hatred dříve. Nic z toho ale nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slibovali Hatred dříve. Nic z toho ale nebude

Slibovali Hatred dříve. Nic z toho ale nebude

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 5. 2015 12:50 31
Reklama

Navzdory předchozím slibům nebudou mít hráči, kteří si předobjednali kontroverzní akci Hatred, nakonec možnost si ji vyzkoušet v rámci služby Early Access.

Ještě před pár dny tvrdili vývojáři z polského týmu Destructive Creations, že chtějí poděkovat všem, kteří si hru koupili ještě před vydáním, tím, že ji zpřístupní už dnes, tedy 29. května. Do oficiálního vydání zbývají pouhé tři dny, ale Hatred nakonec nikde. Všichni musí čekat do 1. června.

V mailu, který autoři zaslali zákazníkům, vysvětlují okolnosti tohoto nedopatření. “Ukázalo se, že je technicky nemožné, abychom hru uvolnili dříve pro ty, kteří si ji předobjednali,” přiznávají vývojáři. A dále si pak sypou popel na hlavu s tím, že si měli zjistit zjistit dříve, jestli něco podobného vůbec jde, než informaci vytroubili do světa.

“Slibujeme, že vám tohle zklamání v budoucnu nějak vynahradíme. Stále máme vaše mailové adresy v databázi,” lákají na potenciální kompenzaci. Ta by mohla představovat třeba nějaké exkluzivní DLC nebo jiný unikátní obsah do hry. “Moc se omlouváme, že jsme vám dali falešnou naději, chtěli jsme vás potěšit, ale jako obvykle: shit happens,” dodávají pokorně.

Hráči se prý nemají obávat, že by za vším stál nějaké problém s Hatred. Hra samotná je prý hotová a připravená k vydání. Autoři už také podle svých slov rozesílají kopie recenzentům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama