IGN láká na tajný titul od Square Enix
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IGN láká na tajný titul od Square Enix

IGN láká na tajný titul od Square Enix

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 6. 2015 11:59 1
Reklama

Protože je IGN jedním z největších herních webů, není výjimkou, že jsou právě skrz něj odhalovány herní novinky, naposledy vzpomeňme například představení Forzy Horizon 2. Pravdou ovšem je, že velikost IGN může být pro jeho redaktory i částečnou překážkou.

Pro příklad nemusíme chodit daleko. Zatímco oddělení organizace (ne)veřejných akcí láká na E3 party k příležitosti oznámení nového titulu od společnosti Square Enix, redaktoři o totožnosti oné hry nemají sebemenší tušení.

Z charakteru pozvánky si však můžeme vyvodit pár tipů, které by se mohly potvrdit už 16. června, kdy hostí SE svou tiskovou konferenci. Takřka jistě se na ní představí nová hra ze série Hitman, což je rozhodně dobrý tip. Značka má dostatečnou sílu a IGN by se rozhodně nebála s ní spojit své jméno. Méně pravděpodobné je pak druhé pokračování série Kane & Lynch, na které se v redakci třepu v podstatě pouze já. Velmi nepravděpodobné, byť ne nemožné, je odhalení nových dílů v sériích Legacy of Kain, Kingdom Hearts (tady si ponecháváme maličko otevřená vrátka) a Dragon Quest. Z kategorie sci-fi je pak nový díl plošinovky s hlavním hrdinou Gexem.

Je však pochopitelně možné, že půjde o zcela nový titul, na jehož identitu budeme i při maximálni snaze krátcí až do začátku E3. Máte rádi překvapení? Počkejte si, už jen pár dní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama