This War of Mine zamíří na tablety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This War of Mine zamíří na tablety

This War of Mine zamíří na tablety

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 6. 2015 14:58 3
Reklama

Interaktivní trailer na protiválečný indie hit minulého roku před vás klade nelehkou volbu. Pomoci dívce v nesnázích a riskovat svůj život nebo v bezpečí ze situace vycouvat?

Podobným volbám mohli hráči čelit doposud jen na počítačích, kde hra vyšla loni v listopadu. Nejnovější trailer však láká na novou verzi hry, která v červenci vyjde na tablety s Androidem a iOS.

Ve hře se staráte o skupinu lidí, kteří se v jednom domě snaží schovat před zuřící válkou. Přes den hráči mohou vyrábět ze surovin nové předměty, obchodovat s návštěvníky a snažit se udržet morálku skupiny vysokou. V noci se pak vypravují do okolních domů a rozbořených budov najít základní potraviny a suroviny, které jim pomohou vydržet dokud válka neskončí. Teplota pomalu klesá, zásoby docházejí a vůle přežít je s každým dalším dnem o něco nižší.

Bližší informace o obsahu tabletové verze prozatím nemáme, ale počítačová hra od vydání obdržela několik aktualizací, které herní svět rozšířily a přidaly například i editor postav, a není důvod pochybovat, že by se tabletová verze měla od té aktuální lišit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama