Agent 47 se do akce vrátí v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agent 47 se do akce vrátí v prosinci

Agent 47 se do akce vrátí v prosinci

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 6. 2015 06:43 4
Reklama

Na konferenci Sony nechybělo ani dánské studio Io-Interactive, které odhalilo pokračování oblíbené akční série Hitman. V pořadí šestý díl se bude jmenovat jednoduše a zároveň silně – HITMAN – což podle tvůrců naznačuje, že půjde o klasický zážitek, jaký od série očekáváme.

Úkolem Agenta 47 je zabíjet. Budete tak odstraňovat různé cíle například v módní Paříži, prohřátém pobřeží Itálie nebo na trzích marocké Marrakéše. „Je to klasický Hitman – takže je to vyzývavá hra pro myslící lidi. A my kreativitu odměňujeme. Máte schopnosti a inteligenci Agenta 47, můžete zvolit jak brutální sílu, tak sestrojit důmyslnou vraždu,“ uvedl kreativní ředitel Io-Interactive Christian Elverdam. V sandboxových levelech tak prý budete mít skutečnou svobodu, k níž přispěje i klasický systém ukládání (žádné checkpointy).

Dobrodružství HITMANa začne 8. prosince, kdy hra digitálně vyjde nejen pro PlayStation 4, kterému Square Enix přislíbil exkluzivní obsah, ale i pro Xbox One a PC. V prosinci přitom půjde o pouhý start celého systému, tvůrci totiž plánují postupně přidávat další úkoly. „V pravidelných intervalech budeme v roce 2016 vydávat nové levely a mise. Chceme tak přinést skutečný komunitní zážitek a vytvořit dlouhotrvající hru,“ píše se na stránkách hry, kde jsou slíbeny i jednorázové mise. Pokud cíl nedostanete třeba za 48 hodin, nebudete mít příležitost na reparát.

Dodejme, že za další obsah podle slibů vývojářů nebude nutné nic platit. Vše bude v ceně počátečního nákupu, která bude ekvivalentem 60 dolarů. Gameplay záběry jsme zatím neviděli, na konferenci Sony byl ale k vidění skvěle gradující CGI filmeček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama