World of Tanks vyjde i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Tanks vyjde i na Xbox One

World of Tanks vyjde i na Xbox One

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 6. 2015 07:40 3
Reklama

Populární tanky se chystají dobýt další platformu. Wargaming odhalil, že se už 28. července slavná free-to-play hra rozeběhne i na Xboxu One, a to s vylepšenou grafikou a novým herním módem PvE.

V Proving Grounds se můžete postavit v jakémkoli z vašich tanků připraveným výzvám a vyzkoušet si tak své schopnosti proti počítačem řízeným protivníkům. Připraveny jsou čtyři scénáře – standardní, útok, střetnutí a speciální, v němž je úkolem zdolat nepřátelského bosse v E-100.

Oznámena byla také cross-platform podpora mezi Xboxem One a Xboxem 360. To znamená, že hra podporuje možnost hrát v jeden moment společně na různých platformách. Mezi těmito konzolemi se také přenáší účty, takže nepřijdete o svá vozidla, zkušenosti či prémiový účet. Verze pro Xbox 360 byla úspěšná, a tak je pravděpodobné, že toto využije řada hráčů.

Na bojiště se budete moci vydat už dříve než na konci července. Na druhý červencový víkend totiž Wargaming připravuje otevřenou betu, kdy si hru budete moci vyzkoušet. Jinak bude hra zdarma ke stažení pro Gold Xbox Live účty, jiné účty získají sedmidenní bezplatný trial.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama