Chystají se remastery starších Call of Duty?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystají se remastery starších Call of Duty?

Chystají se remastery starších Call of Duty?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 6. 2015 15:03 36
Reklama

Zatímco všechny možné i nemožné firmy zkouší své štěstí v předělávkách skvělých, dobrých i ne úplně kvalitních her, Activision si zatím drží malý odstup a nehodlá do tohoto vlaku nastupovat. Minimálně co se týče série Call of Duty, ovšem tam se může situace brzy změnit.

Erik Hirshberg, šéf Activision Publishing, totiž na přímou otázku časopisu Game Informer, zda uvažují o remasterech starších dílů Call of Duty, odpověděl poměrně pozitivně. "Pokud se udělají dobře, tak mohou remastery sloužit skvěle k tomu, aby si hráči připomněli ty hry, které na minulé generaci tak milovali. Sám jsem mezi nimi, také bych si rád připomněl původní Modern Warfare nebo Black Ops na nové generaci, ale není to tak jednoduché. Musíte najít lidi, kteří tu práci udělají a zároveň zachovají ducha, protože původní vývojáři už u nás buď nepracují, nebo mají jinou práci na nových hrách. Nechci nic oznamovat, ale rozhodně se tím zabýváme."

Hirshberg se v rozhovoru pro GI rovněž lehce dotknul nově oznámené exkluzivity značky Call of Duty pro konzoli PlayStation 4, kde budou nově vycházet mapové balíčky s měsíčním předstihem oproti ostatním platformám. "Samozřejmě je to velká změna, jste zvyklí na konkrétní ovladač a vůbec na celou infrastrukturu. Ale Call of Duty vždycky vycházelo na všech platformách a myslím, že to nebude žádný problém. V současné době to zkrátka dávalo smysl jak z obchodního, tak reklamního hlediska. Sony má zkrátka skvěle našlápnuto."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama