Ju Suzuki chce ještě Shenmue 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ju Suzuki chce ještě Shenmue 4

Ju Suzuki chce ještě Shenmue 4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 6. 2015 11:59 3
Reklama

Fantastický úspěch Shenmue 3 na Kickstarteru po týdnu zajistil připravované hře jistých 3,5 milionů dolarů a vybraná částka stále stoupá. Ju Suzuki, tvůrce hry, však má se hrou a vlastně i celou sérií velké plány, které vybrané peníze nepokryjí.

"Řeknu vám tohle," rozpovídal se Suzuki o svých snech v rozhovoru na Redditu, "Pokud dosáhneme pěti milionů, jedna z věcí, které opravdu chci se Shenmue 3 udělat, se stane skutečností."

Pětimilionový stretch goal obsahuje další rozšíření vesnice Baisha a "Character Perspective System", který dle tvůrců "umožní prozkoumat svět Shenmue skrze osobnosti různých postav". Co to přesně znamená, to už Suzuki neřekl.

S 10 miliony pak Shenmue 3 bude mít "skutečné prvky otevřeného světa", což znamená další města, vedlejší aktivity nebo třeba realistické bokovky, které byste našli v Číně na přelomu 80. a 90. let.

Suzuki ale se třetím dílem konec série nevidí. "Příběh Shenmue má 11 kapitol, které jej utvářejí. Za posledních 14 let jsem plánoval čtyři až pět her v sérii. Kdyby to bylo možné, pořád bych rád uskutečnil celý příběh v 11 kapitolách."

První Shenmue vyprávělo příběh jedné kapitoly, druhé se věnovala manga a Shenmue 2 pokrylo kapitoly tři, čtyři a pět. To znamená, že Suzukimu ještě zbývá šestice, která se akorát vejde do dvou her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama