Diablo III patchem otevírá novou oblast
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo III patchem otevírá novou oblast

Diablo III patchem otevírá novou oblast

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 6. 2015 13:24 11
Reklama

Akční RPG od Blizzardu není mrtvé, fakt ne. Podívejte třeba na připravený patch 2.3.0, který do zcela jistě ne-mrtvé hry přidává samé zajímavé věci. A kdo by se taky takhle staral o mrtvou hru? Blizzard určitě ne.

Nový speciální artefakt Kanai's Cube odkazuje na Horadrikovu kostku ze dvojky. S Kanai's Cube budou hráči moci rozkládat legendární předměty, přeměňovat craftovací materiály na jiné, měnit speciální dovednosti zbraní na pasivní skilly a další tajuplné věci.

Craftování samo doznalo změn, vývojáři jej zjednodušili a zpřehlednili. Update zažije i Adventure Mode, ze kterého zmizí Realm of Trials, vylepší se odměny za splněné bounty, které budou obsahovat vzácnější craftovací materiály. Veteráni se mohou těšit na další čtyři obtížnosti, které potěší i ty, kteří i Torment VI procházejí s prstem v nose.

To nejzajímavější však je nová zamrzlá oblast Ruins of Sescheron, která bude přístupná jen z Adventure Mode. Zde se hráči setkají s novými nepřáteli, přírodními nástrahami a odhalí více z historie barbarských kmenů z chladného severu a jaké poklady skrývá ztracená kobka krále Kanaie. Tedy kromě té kouzelné kostky. Ta tam určitě bude.

Celé patch notes naleznete na Battle.netu. Zda se update projeví i na konzolích není jisté

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama