Velké mobily se do Pip-Boye nevejdou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velké mobily se do Pip-Boye nevejdou

Velké mobily se do Pip-Boye nevejdou

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 6. 2015 08:23 13
Reklama

Pokud taky pošilháváte po speciální edici Fallout 4, se kterou dostanete nejen hru, ale především i repliku ikonického Pip-Boye. Do něj pak budete moci vložit svůj telefon s doprovodnou aplikací a technologický zázrak využívat jako herního Pip-Boye.

Bethesda však prohlásila, že rozměry fyzického Pip-Boye nepojmou úplně všechny modely telefonů. Hráči s telefony s větším displejem budou mít bohužel smůlu.

"Chtěli jsme zůstat věrní rozměrům herního modelu, takže jakékoliv větší smartphony než uvedené modely se do zařízení nevejdou."

"Pip-Boy přijde s pěnovými výplněmi, do kterých se vejde iPhone 6, iPhone 5/5s, iPhone 4/4S, Samsung Galaxy 5 a Samsung Galaxy 4. Díky přizpůsobitelné pěnové výplni budete moci zasunout do Pip-Boye i většinu dalších oblíbených smartphonů," píše se na oficiálním BethBlogu.

Hráči s telefony připomínající pádla však nemusí truchlit. Doprovodná aplikace by měla běžet bez problémů na většině moderních zařízení, takže pokud vlastníte přerostlý phablet a vážně musíte mít Pip-Boye na ruce, existuje řada domácích způsobů, jak svého snu dosáhnout.

Malá rada na závěr: pokud po speciální edici hry bažíte, zvažte včasnou rezervaci. Severní Amerika hlásí kompletní vyprodání a Evropa na tom brzy asi nebude o moc lépe.

Fallout 4 vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama