Retro City Rampage vyjde pro MS-DOS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro City Rampage vyjde pro MS-DOS

Retro City Rampage vyjde pro MS-DOS

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 6. 2015 08:35 5
Reklama

Jak by mohla být retro akce inspirovaná klasickými arkádami a sérií Grand Theft Auto ještě víc retro? Stačí opravdu "málo" - portovat ji pro MS-DOS.

Vyrazte do sklepa, na půdu nebo na Aukro, prostě kamkoli, kde skončila vaše vysloužilá 486. Vývojáři ze studia Vblank Entertainment mají očividně smysl pro humor v krvi, a tak se po verzích pro Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Microsoft Windows, Nintendo 3DS, PlayStation 4 a OS X rozhodli přenést Retro City Rampage i na platformu z nejpovolanějších.

Tým na Twitteru oznámil, že konverze DX verze pro MS-DOS bude k dispozici zdarma pro všechny majitele PC a Mac edice. Pocta osmibitové kultuře tak bude ještě autentičtější než kdy dříve. Nejde přitom o žádný vtípek, ale plnohodnotný port. Kompletní hra bude obsahovat celý příběhový mód, arkádové výzvy i free roam mód.

"Zatímco ROM City Rampage byl úsměvný prototyp pro NES, tohle je plnohodnotný port Retro City Rampage DS," tvrdí autor na Facebooku. "Znovu to hrdě dokládá, že RCR není jen další retro stylizovaná hra v řadě, ale něco, co skutečně mohlo vyjít v roce 1989," dodává. Konverze pro operační systém MS-DOS bude vyžadovat 4 MB RAM a 3,7 MB místa na disku.

Retro City Rampage vyjde pro MS-DOS
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama