Cities: Skylines chystají velké rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines chystají velké rozšíření

Cities: Skylines chystají velké rozšíření

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 7. 2015 10:06 2
Reklama

Na srpnovém Gamescomu můžeme očekávat odhalení budoucnosti stavitelské strategie Cities: Skylines. V rozhovoru pro Tech Radar prozradila Mariina Hallikainen, generální ředitelka studia Colossal Order, že fanoušci Skylines se mohou těšit na oznámení nového obsahu právě na evropské herní výstavě.

Cities: Skylines se dočkají velkého rozšíření, jehož téma si vývojáři prozatím nechávají pro sebe. Kromě něj však Skylines čeká i zásoba menších obsahových balíčků, jak zdarma, tak i placených.

Mezi otázkami zaznělo, jak se jako generální ředitelka staví k fanouškovským návrhům na rozšíření. Rožšířený turistika s divadly, kasíny a zoologickými zahradami se Hallikainen líbila, stejně jako přímořské promenády, atrakce, přivozy a vyšší hodnota pozemků u pláže. Zábavní parky se do Skylines také nepřidají, alespoň ne v komplexní modifikovatelné podobě, protože to by bylo pro vývojáře příliš složité. Ani nadzemku prý čekat nemáme, ale na druhou stranu Hallikainen nezamítla návrhy na přidání kol, cyklostezek a tramvají.

Z rozhovoru také vyplynulo, že doprava jako taková už žádných větších změn nedozná. Kdyby se každému autu přepočítávala cesta mezi jízdními pruhy, mnohonásobně by se tím zvýšily požadavky na výpočetní sílu procesorů a u velkých měst by to mělo katastrofální důsledky na výkon hry.

Včera hra dostala aktualizaci, která do Skylines přidává 30 nových budov, podchody pro chodce, možnost auto-save (konečně!) a spoustu bugfixů. Více informací naleznete v oficiálních patch notes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama