TF2 naznačuje svoji budoucnost ve vesmíru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TF2 naznačuje svoji budoucnost ve vesmíru

TF2 naznačuje svoji budoucnost ve vesmíru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 7. 2015 10:42 1
Reklama

Čerstvý update Gun Mettle, který do hry přidal zásadní vybalancování všech tříd, nové zbraně, nové mapy a kompetitivní úkoly, v sobě skrývá náznaky budoucních updatů a fanoušci multiplayerové střílečky od Valve se zřejmě mají na co těšit.

S updatem se ve hře objevil skyrtý předmět - pozvánka do bety kompetitivního matchmakingu. Společně s novými zbraněmi a rozsáhlým vybalancováním tříd a současných zbraní to vypadá, že se hra připravuje na spuštění dlouho vyžadovaných skutečně kompetitivních módů.

Další klíče k budoucnosti hry se schovávají v nové mapě Powerhouse, která obsahuje značné množství odkazů na vesmír. Rakety, novinové články na nástěnkách a počítačové obrazovky s odpočty... To je přesně ten styl důkazů, které Valve schovává do svých map před oznámením nových updatů. Na vesmírný update se čeká už více enž rok, kdy Valve vydali obrázek Heavyho na měsíční základně. Mapa by do hry přinesla nové prvky - pravděpodobně sníženou gravitaci a jedovaté měsíční kameny.

Ale to není vše! Poslední stopy vedou k dalšímu potenciálnímu updatu Spy vs. Engineer, který by se soustředil na rivalitu mezi těmito třídami, jako dříve například zažili Soldier a Demoman.

Podívejte se na vysvětlení tajemství v Gun Mettle updatu ve videu z Valve News Network.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama