Jak velká budou rozšíření Zaklínače 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak velká budou rozšíření Zaklínače 3?

Jak velká budou rozšíření Zaklínače 3?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 7. 2015 13:00 21
Reklama

Až skončí pravidelný nášup obsahových DLC pro Zaklínače, hráči se budou moci začít těšit na dvě oznámená příběhová rozšíření. První Hearts of Stone vyjde ještě letos na podzim, druhé Blood and Wine na začátku příštího roku a šéf vývoje Konrad Tomaszkiewicz prozradil v rozhovoru pro Game Reactor, co od expanzí můžeme očekávat.

"Obě rozšíření přinesou úplně nové příběhy se všemi prvky, které má současná hlavní příběhová linie - tedy filmečky, nové postavy, nové předměty i nové karty do Gwentu a mnohem, mnohem víc," pochlubil se Tomaszkiewicz.

"Budou opravdu dlouhé. První rozšíření zabere asi 10 hodin a druhé zabere asi 20 hodin... a myslím si, že je možné, že bude ještě větší, protože to vždycky tak bývá, když plánujeme délku něčeho, tak nakonec to bývá tak dvakrát delší. Ale teď nic neslibuji."

"A i nyní, když sečtete 10 a 20 hodin a porovnáte to se Zaklínačem 2, tak je to téměř tak dlouhé jako Zaklínač 2. A bude to skvělé, budou to nové příběhy, velice emocionální příběhy a myslím, že lidé s nimi budou spokojení."

Zatím poslední DLC zdarma Where the Wolf and Cat Plays do hry minulý týden přineslo nový kontrakt, který Geralta zavede na stopu pachatele brutálních vražd v okolí zapomenuté vesničky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama