Nízký framerate GTA V prý vyřešil nový patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nízký framerate GTA V prý vyřešil nový patch

Nízký framerate GTA V prý vyřešil nový patch

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 7. 2015 13:00 4
Reklama

Poslední vydaný patch pro PC verzi hry Grand Theft Auto V podle Rockstaru vyřešil problém s plynulostí hry, který se objevil po vydání druhé části rozšíření Ill–gotten Gains.

Záplata má velikost 91 MB a vyšla během noci. Rockstar tak po osmi dnech reaguje na stížnosti hráčů, že s posledním DLC se radikálně zhoršil framerate hry na PC. Podle vývojářů je nicméně možné, že uživatelé modů se nadále mohou setkat s některými problémy, jelikož není v jeho silách aktivně se zajímat o to, jak si ten který mod se hrou a patchem rozumí.

Autoři se ale pochopitelně nesnaží tvůrcům neoficiálních rozšíření pro singleplayer jejich práci znesnadnit či přímo sabotovat. Jak sami říkají, primárně se soustředí na to, aby zabránili podvádění v GTA Online. I když se pokouší ochránit multiplayer, je zřejmé, že některé prvky anticheatovacího systému se naneštěstí negativně podepisují i na běhu singlu v případě některých modifikací.

Držme vývojářům palce, aby se jim ochranu online části podařilo pokud možno vyřešit tak, aby co nejméně zasahovala do běhu singlu samotného i komunitních výtvorů, které jinak samozřejmě Rockstar vítá a nechce jim házet klacky pod nohy.

Jaké jsou vaše zkušenosti? Už jste patch vyzkoušeli a vyřešil podle vás problémy z předchozího updatu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama