Filmový Minecraft má nového režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Minecraft má nového režiséra

Filmový Minecraft má nového režiséra

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 7. 2015 10:22 2
Reklama

Čeká nás další kostičková invaze stříbrného plátna. Filmové zpracování Minecraftu bylo údajně oznámeno na začátku minulého roku a tehdejší režisér Shawn Levy s materiálem chtěl vytvořit dětský dobrodružný film ve stylu filmu Goonies, který sice u nás není nikterak znamý, ale v Americe se jedná o dětský filmový kult.

Levy od projektu v prosinci 2014 odešel kvůli neshodám v pojetí příběhu, který herní předloha sama o sobě nemá. Od té doby se hledal jeho nástupce.

Mojang včera večer oznámil, že na režisérskou sesli usedne herec a režisér Rob McElhenney, kterého můžete znát ze seriálu It's Always Sunny in Philadelphia. Kromě režírování několika epizod ze seriálu má McElhenney zkušenost s pozicí režiséra z rodinného dobrodružného filmu Figment, ke kterému také napsal scénář.

Filmový Minecraft vzniká pod vydavatelským studiem Warner Bros., které ke značce loni koupilo práva. WB se zřejmě snaží zopakovat úspěch, který měli s filmovým Lego příběhem, a ten, přiznejme si, dopadl mnohem lépe než jsme si mohli představit.

Kdo se postará o scénář k filmu není zatím jasné, protože původní scénáristé od projektu odešli společně s Levym.

Minecraft ve filmu zatm nemá žádné datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama