Startuje speedrunové šílenství SGDQ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startuje speedrunové šílenství SGDQ

Startuje speedrunové šílenství SGDQ

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 7. 2015 17:03 3
Reklama

Rádi se díváte na hráče, kteří skutečně rozumí svému řemeslu? Na ty, kteří dovedou proskákat hrou, s níž vy jste se mořili dlouhé hodiny, za pouhých pár minut? A ideálně se na tyhle herní hrdiny díváte pěkně naživo, třeba během pokusu o světový rekord? Tak to pro vás máme jeden celotýdenní tip.

V rámci dnes už světoznámé značky Games Done Quick, neboli GDQ, se každý rok pořádají nejrůznější akce, které trvají vždy několik dní a během nekonečného živého streamu se před kamerou střídají různí hráči s různými hrami, ale jedním jediným cílem - dohrát zrovna tu svou co nejrychleji. Letošní Summer Games Done Quick navíc, stejně jako předchozí ročníky, vybírá během streamů peníze na dobrou věc. Letos to je organizace Doktorů bez hranic. Cílem je překročit částku jednoho milionu amerických dolarů, ale jakýkoliv výdělek bude pochopitelně skvělý.

Pokud tedy máte chuť se podívat, jak "profesionální" hráči prosviští takovými peckami jako BioShock Infinite, Sonic Adventure, Castlevania: Symphony of the Night nebo Super Mario 64, určitě si nenechte ujít živý stream, který začíná právě v těchto minutách. Kompletní program je k nahlédnutí na oficiálních stránkách.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama