DOOM chce převzít multiplayerový trůn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DOOM chce převzít multiplayerový trůn

DOOM chce převzít multiplayerový trůn

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 7. 2015 08:02 1
Reklama

Od posledního dílu Doomu uplynulo téměř jedenáct let a pro mnoho mladších hráčů jeho jméno zkrátka není synonymem pro ultrarychlé deathmatchové zápasy s kamarády. Bethesda si toho je vědoma, ale flintu do žita rozhodně nehází.

V rozhovoru pro GameSpot přiznal Pete Hines, že čtvrtý Doom to nebude mít na trhu snadné: "Můžete se zeptat jakéhokoliv šestnáctiletého hráče na QuakeConu, jaká je jeho oblíbená střílečka a uslyšíte Call of Duty, Battlefield nebo Halo, ale určitě ne Doom. Proč by to taky říkali? Žádného Dooma jsme nevydali."

"Proto se musí id teď musí snažit. Nemůžeme prostě přijít a 'Hele, máme tu nového Dooma'. Id se musí opět osvědčit a dokázat, že Doom stále má co střílečkám ukázat."

Výkonný producent hry Marty Stratton dodal, že pro tým bylo také důležité zůstat věrný původní hře: "Vždy chcete respektovat originál a city, které k němu hráči chovají. Zároveň jsme se však chtěli každým rozhodnutím posunout dopředu. Víme, co hráči od hry chtějí, chtějí zkrátka Doom a my jim dáme ten nejlepší možný Doom."

S Doomem by Bethesda chtěla opět zaujmout místo mezi nejoblíbenějšími multiplayerovými střílečkami. Očekává se, že hra vyjde příští rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One a alfatest mulťáku by měl začít už docela brzy.

Podívejte se také na sedm nových screenshotů, které se objevily na víkendovém QuakeConu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama