Lara se pro Xbox nerozhodla snadno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lara se pro Xbox nerozhodla snadno

Lara se pro Xbox nerozhodla snadno

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 7. 2015 10:23 16
Reklama

Letošní Vánoce oslaví Lara Croft na Xboxu. Časová exkluzivita hry Rise of the Tomb Raider znamená, že PC verze se objeví zkraje roku 2016 a verze pro PlayStation až o rok později. Square Enix věděl, že jejich rozhodnutí spoustu fanoušků nepotěší, ale měli k němu důvod.

V rozhovoru se serverem Examiner se o důvodech pro partnerství s Xboxem rozhovořil generální ředitel západní divize Square Enix, Phil Rogers:

"Doufám, že fanoušci vědí, že to nebylo snadné rozhodnutí. Jakékoliv partnerství na takovéto úrovni je rozhodnutí, které je třeba dlouhodobě promyslet. Věděli jsme, že fanoušci budou krátkodobě zklamaní," přiznal Rogers.

"Chceme rozvinout naši značku, to je náš dlouhodobý plán. Povýšíme Tomb Raider na úplně novou úroveň. Společně s Microsoftem, jeho zapálením a sílou, představíme úchvatnou hru, kterou si lidé budou léta užívat."

Rogers v rozhovoru nemohl pomoc Microsoftu vynachválit. Exkluzivita Tomb Raideru pomohla nejen při vývoji, ale i při zviditelnění titulu.

"Vidět Tomb Raider vedle Halo, Forzy a Gears je pro nás úžasné (...) Lidé by to měli o Microsoftu vědět. Jejich zapálení pro Tomb Raider je prostě ohromující.

Podívejte se do galerie na nové screenshoty z Rise of the Tomb Raider, který vychází na Xbox One a Xbox 360 už 10. listopadu, tedy ve stejný den jako Fallout 4. Juj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama