Je toto odhalení nového Resident Evilu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je toto odhalení nového Resident Evilu?

Je toto odhalení nového Resident Evilu?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 7. 2015 13:42 2
Reklama

Capcom zřejmě pracuje na dalším díle série Resident Evil. Ten má dostat podtitul Umbrella Corps, což by napovídalo, že nepůjde o ryzí pokračování hlavní série, ale spíše o nějaký spin-off ve stylu střílečky Operation Racoon City.

Celá věc se provalila už sedmého července, kdy byla v Evropě zaregistrována ochranná známka Umbrella Corps, tehdy ještě bez názvu Resident Evil. O pár dní později se ale u japonského úřadu pro registraci ochranných známek objevilo důvěrné známé jméno - "Biohazard Umbrella Corps." A pokud to nevíte, tak Biohazard je název série Resident Evil v Japonsku a Umbrella je zase organizace, která stojí za celou zombie nákazou v Resi světě.

Ochranné známky byly zaregistrovány pro potřeby "zábavného produktu pro domáci konzole, mobilní zařizení a handheldy s LCD displeji." Ano, i takto vágně se dají nazvat PS4, Xbox One, PS Vita a telefony s iOS a Androidem. Capcom zatím v návaznosti na tento únik informací nevydal žádné prohlášení a aktuálně jedinou oznámenou Resident Evil hrou pro nejbližší měsíce je remake Resident Evil 0 HD Remaster.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama