Mody pro Fallout 4 až s odstupem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Fallout 4 až s odstupem

Mody pro Fallout 4 až s odstupem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 7. 2015 08:13 9
Reklama

Ať už patříte k aktivním tvůrcům modifikací, anebo jejich vášnivým požíračům, v případě Fallout 4 budete muset počkat. Pete Hines totiž uvedl, že nástroje pro jejich tvorbu rozhodně nebudou k dispozici od prvního dne prodeje hry.

„Naším hlavním cílem je dokončit hru. Nikdo se totiž nebude starat o modifikace, pokud se hra nepovede. Tohle vždycky byla naše filosofie – přesunout síly na přípravu nástrojů pro modifikace a další podobně věci, až je vše hotové,“ řekl Hines. Zároveň také naznačil, že podoba těchto nástrojů zatím existuje ve velmi hrubém náčrtku a teprve po dokončení hry bude tým uvažovat nad jejich finálním fungování.

„Myšlenka je taková, že nástroje budou fungovat na všech platformách, pravda je ale taková, že žádný takový systém ještě neexistuje. Čeká na své vytvoření, a to nějaký čas zabere. A určitě se to protáhne do dalšího roku, protože v tuto chvíli ani nemůžeme začít na jeho přípravě,“ uzavřel Hines.

Vývojáři z Bethesdy totiž budou muset překonat ještě jeden problém a vydat se na dosud neprobádaná místa – Fallout 4 nabídne modifikace také pro Xbox One a PlayStation 4. Mody pro PS4 nebyly na E3 konferenci oznámeny, ale Todd Howard je potvrdil v pozdejším livestreamu. Modovací nástroje a s nimi i mody pro hru se nejprve objeví na PC, poté na Xbox One a nakonec na PlayStation 4.

Pokud bychom měli celou situaci přirovnat k předchozí hře od Bethesdy, tedy ke Skyrimu, čekalo se na modařské nástroje tři měsíce a tuto dobu musíme brát i vzhledem k výše napsanému jako minimum. Snad to dobře dopadne a velké plány nezhatí neočekávané překážky. To bychom totiž byli SMUTNÍ!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama