Výpravná bitva v Total War: Warhammer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výpravná bitva v Total War: Warhammer

Výpravná bitva v Total War: Warhammer

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 7. 2015 14:59 5
Reklama

Slíbené předvedení příběhové bitvy v Total War: Warhammer nakonec ukazuje deset minut z pokročilé části hry. Fantasy zasazení titulu umožnilo tvůrcům trochu upustit uzdu představivosti a hráči zvyklí na historicky věrné jednotky možná budou na gobliní jezdce na pavoucích, vlcích a kancích docela koukat.

Ale nevadí. Nic jiného bychom ve Warhammeru snad ani nechtěli. V bitvě v Black Fire Pass se střetnou lidští hrdinové vedení císařem Franzem a orci z klanu Greenskin horde vedení Grimgorem Ironhidem. Záběry z pre-alfa verze ukazují, že hra už vypadá vcelku pěkně, ale na několika věcech, například na srážce dvou kavalérií, bude ještě třeba zapracovat.

Osobně jsem si nemohl nevzpomenout na výpravné střety fantasy armád ve filmovém Pánovi prstenů. Na rozdíl od filmu se zde můžeme pokochat nejen obřími příšerami, ale i kouzly, kterými vývojáři chtějí poutavé bitvy podpořit, ale zároveň z nich neudělat přehnaně silné trumfy v rukávu. Mana by měla být velice omezená a tak v případě magie půjde především o použití toho správného kouzla v tu správnou chvíli.

Total War: Warhammer má vyjít v průběhu příštího roku. Bude se jednat o první díl v trilogii a vývojáři plánují hru po vydání podpořit rozšířeními.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama