Football Manager nechal běžet 1000 let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager nechal běžet 1000 let

Football Manager nechal běžet 1000 let

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 8. 2015 09:29 6
Reklama

Jednou z věcí, která hráčům série Football Manager vadí, je často až příliš zdlouhavé zpracovávání databáze. Na druhou stranu toho ale hra počítá opravdu hodně a bývá překvapivě přesná. Co kdybyste ale místo obligátních desítek sekund čekali 58 dní na to, až se coby manažer vrátíte z 1000leté dovolené?

Přesně tuhle věc vyzkoušel hráč s přezdívkou Lorf_Yimzo v posledním dílu zmiňované série a přišel se zajímavými výsledky. Jak už bylo řečeno, simulace 1000 let trvala bezmála dva měsíce v kuse, sami se pak můžete podívat na to, jak dopadly výsledky anglické Premiere League. Možná vás to překvapí, ale dvěma nejúspěšnějšími týmy se staly Burnley a Sheffield United, které momentálně hraje ve druhé, resp. třetí nejvyšší anglické soutěži.

Podrobné výsledky jsou zahrnuty v masivní tabulce, která zaznamenává u všech anglických týmů první, druhé i třetí místo, dále vítězství v FA Cupu, Ligovém poháru, Lize mistrů a Evropské lize. K tisíciletému progresu pak má Lorf_Yimzo co říct i v souhrnu po jednotlivých století, který spolu s dalšími informacemi o svém experimentu umístil na Reddit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama