V Need for Speed si zahrají závodní hvězdy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Need for Speed si zahrají závodní hvězdy

V Need for Speed si zahrají závodní hvězdy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 8. 2015 10:33 4
Reklama

Společně s novou ukázkou z chystaných Need for Speed vývojáři vnesli více světla do toho, jak to vlastně myslí s příběhem a vůbec celým pojetím své závodní hry.

Na konferenci EA na Gamescomu bylo představeno pět automobilových ikon, skutečných hrdinů, kteří budou reprezentovat pět hlavních odvětví a okruhů, v nichž se budete snažit vyniknout - Speed, Style, Build, Crew a Outlaw. V těchto disciplínách si budete muset vybudovat dostatečnou reputaci sbíráním příslušných bodů, a vysloužit si tak respekt těchto osobností. Na Magnuse Walkera uděláte dojem zběsilou a nebezpečnou rychlostí, na mistra stylu Kena Blocka zase svými triky s autem a tak dále.

Příběh nakonec bude hrát očividně mnohem důležitější roli, než jsme se původně domnívali, a vaši průvodci podle posledních trailerů budou ve hře opravdu všudypřítomní. Trochu se tak tématicky vrátíme do 90. let, protože hra bude velmi pravděpodobně prošpikovaná celou řadu filmových sekvencí, které vývojáři smíchají s virtuální prostředím hry na Frostbite enginu. Jak to bude v praxi vypadat, poměrně jasně prezentují dvě nová videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama