Nový WoW datadisk se jmenuje Legion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový WoW datadisk se jmenuje Legion

Nový WoW datadisk se jmenuje Legion

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 8. 2015 16:19 25
Reklama

Není vůbec žádný div, pokud stále hrajete online RPG World of Warcraft. Poslední datadisk jménem Warlords of Draenor zaznamenal od recenzentů velmi vysoké známky a i hráči si ho pochvalovali na maximální možnou míru. Právě dnes Blizzard oznámil další rozšíření, které má na Draenor téměř přímo navazovat. Ponese název Legion.

Do světa Warcraftu přibude nový kontinent, který dostal název The Broken Isles. Z grafického hlediska se jedná o mimořádnou podívanou a pokud by člověk WoW nehrál, tak jenom pár záběrů z této nové lokace by ho možná dovedlo přesvědčit se tam alespoň zaběhnout podívat. Další novinkou je zvýšení level capu z aktuálního čísla 100 na 110. Pochopitelně bude možné nabírat zkušenosti v tuně nových questů, dungenonů a raidů, jejichž podobu si autoři z Blizzardu nechávají zatím pro sebe, byť vám dají malou ochutnávku ve videu na konci tohoto textu.

Hráče jistě potěší novinka v podobě Honor systému pro souboje hráče versus hráč. Díky artefaktovým zbraním si budete moci také změnit podobu u legendárních předmětů války. Abyste mohli začít novou postavu, tak přibyla také třída Demon Hunter. A není to tak úplně náhoda, neboť, jak se začalo okamžitě šuškat, vše se v tomto datadisku točí kolem fandům dobře známého Illidiana Stormrage, bájného záporáka Warcraftího světa, a takzvané Burning Legion, od níž dostalo rozšíření své jméno.

Vše si můžete ještě sami očíhnout v oznamovacím videu a pokud autor novinky nezachytil (a nepoužil) úplně každý výraz z WoW světa správně, můžete ho jemně opravit v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama