S rozšířením After Dark na Cities padne noc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S rozšířením After Dark na Cities padne noc

S rozšířením After Dark na Cities padne noc

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 8. 2015 06:48 7
Reklama

Střídání dne a noci je hlavní novinkou nově představeného rozšíření pro budovatelskou strategii Cities: Skylines, které nese příznačný podtitul After Dark. Vývojáři novinku oznámili na kolínském Gamescomu.

Denní a noční cyklus nepředstavuje jen kosmetickou změnu, ale podepíše se i na herních mechanismech a chodu zdejšího světa. Ovlivňuje chování obyvatel, hustotu dopravy nebo efektivitu některých oblastí.

Všechny novinky se ale nebudou točit jen okolo pohybu vesmírných těles. Do hry přibude i taxislužba, věznice, mezinárodní letiště nebo velké autobusové terminály. A když už je řeč o různých způsobech dopravy, stojí za zmínku, že se v Cities objeví bicykly a cyklostezky i cyklotrasy nebo vyhrazené autobusové pruhy na silnicích.

Zatím neznáme cenu ani datum vydání tohoto rozšíření. Informace se opět trochu rozcházejí zdroj od zdroje. Zdá se ale, že střídání dne a noci se v rámci bezplatného updatu dočkají všichni stávající hráči, zatímco další funkce už budou dostupné jen v placeném DLC. Stejně tak není jasné, zda bude tato novinka součástí konverze pro Xbox One, kterou Microsoft na Gamescomu tento týden také prezentoval.

Více informací o After Dark se budete už brzy moci dočíst ve Vojtově preview z Kolína nad Rýnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama