Skyrim díky modu vypadá jako animák
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyrim díky modu vypadá jako animák

Skyrim díky modu vypadá jako animák

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 8. 2015 08:46 11
Reklama

O tom, jak silná je komunita modderů okolo RPG The Elder Scrolls V: Skyrim, není třeba diskutovat. Řada grafiků se zaměřovala v posledních letech na to učinit kouzelný svět Tamrielu vizuálně ještě bližší skutečnosti. Teď někdo zkusil pravý opak. Místo snahy o realismus nová modifikace vetkne Skyrimu stylizaci, jakou mají třeba animované filmy od Disneyho nebo Pixaru.

Uživatel Redditu s přezdívkou UniqueUses svůj Toon Skyrim, jak výtvor sám nazývá, upravuje všechny původní textury ze hry tak, že je zbavil většiny detailů. Ve svém snažení je zatím autor ještě na začátku a teď se pustil do postav, aby jejich modely fungovaly s novými texturami, ale výsledek vypadá už nyní fantasticky. Jak sám říká, další péči si určitě zaslouží i stromy a cedule, které podle něj potřebují lépe splynout s novou podobou hry.

Někomu Skyrim s modifikací připomíná World of Warcraft, dalším lidem zase hry od Telltale Games. Na každý pád se ale na tenhle experiment moc pěkně dívá a rázem působí svět titulu docela jinak. Je opravdu zajímavé nahlédnout na známé kulisy v novém pojetí, které je částečně povědomé, ale přitom zcela nové. Mod si zatím bohužel nemůžete stáhnout a vyzkoušet sami, ale brzy by se prý měl objevit na serveru Nexus Mods. Bezmála čtyři roky starý Skyrim se stále těší značné pozornosti a nezbývá než doufat, že podobně na tom bude, co se modifikací a úprav týče, i čtvrtý Fallout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama