S bossy v Deus Ex budete muset bojovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S bossy v Deus Ex budete muset bojovat

S bossy v Deus Ex budete muset bojovat

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 8. 2015 13:00 2
Reklama

Není to tak dávno, kdy jsme psali o přepracovaném přístupu k soubojům s bossy ve hře Deus Ex: Mankind Divided. Vývojář Patrick Fortier v rozhovoru pro OXM uvedl, že i s těmi nejtužšími nepřáteli budete moci mluvit a dojít k rozuzlení bez boje. Bohužel, vyjádření to nebylo úplně přesné.

Ve výsledku to ani není Fortierova chyba, protože dezinformace se šířila portál od portálu, a jak sám Fortier v novém rozhovoru pro Eurogamer vysvětlil, lidé jeho vyjádření překroutili. "Ano, ve hře budete moci mluvit s některými NPC, klasické souboje jsou ale něco jiného. Dvě oddělené věci. Abych to ale uvedl na pravou míru, v boss fightech umožníme klasický souboj, stealth, zabití i možnost protivníka vyřadit ze souboje nesmrtící zbraní.

I přes to, že byla původní domněnka vyvrácena, pořád platí to, že Mankind Divided bude v mnoha směrech příjemnějším herním zážitkem, než byl Human Revolution. Právě možnost využít v bojích několik postupů zaručí, že i postava, směřovaná spíše neakčním směrem, bude mít šanci se nepřítele zbavit a nenechat se hrou frustrovat kvůli nechtěné přímočaré akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama