Spielbergův seriál podle Halo stále žije
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spielbergův seriál podle Halo stále žije

Spielbergův seriál podle Halo stále žije

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 8. 2015 10:04
Reklama

Společnost Showtime prý stále pracuje na seriálu z produkce Stevena Spielberga na motivy kultovní série Halo.

Microsoft měl před dvěma lety velké plány se svými značkami na poli televizní zábavy. Nová filmová divize Xbox Entertainment Studios měla zužitkovat tituly jako Gears of War nebo Fable a nasekat z nich pořady pro fanoušky Xboxu. Z těchto velkolepých plánů prý převážně sešlo, Microsoft už loni v červnu oznámil, že pobočku zavírá. A většina projektů byla uložena k ledu, anebo se jich firma zbavila úplně.

Jeden z nich ale měl přežít. Hlavní zamýšlený tahoun, hraný seriál ze světa Halo, totiž vznikal ve spolupráci se společností Showtime, kterou můžete znát třeba díky seriálům jako Dexter, Californication nebo Tudorovci. Ta tehdy vybojovala televizní vysílací práva. A produkční společnost Amblin Entertainment slavného režiséra Stevena Spielberga podle serveru IGN na projektu stále dělá.

Projekt oznámený už v roce 2013 je podle prezidenta firmy Showtime Davida Nevinse je stále velmi aktivně ve vývoji. Bližší informace ovšem nemáme v nejbližší době čekat. Posledním příspěvkem Microsoftu v této oblasti byl Lockeův "prequel" k Halo 5: Guardians nazvaný Halo: Nightfall, který je ovšem hodnocen přinejlepším jen jako lehce nadprůměrný. Doufejme tedy, že nový projekt si povede lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama