Vychází mód NG+ pro Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází mód NG+ pro Zaklínače 3

Vychází mód NG+ pro Zaklínače 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 8. 2015 09:44 7
Reklama

Je to v podstatě jen několik dní, kdy jsme vás poprvé obsáhleji informovali o tom, jak bude fungovat tzv. New Game Plus ve třetím Zaklínači, a nyní už je očekávaný mód k dispozici. Zatím si ho mohou stáhnout hráči na Xbox One, vydání pro PC a PS4 však můžeme očekávat každou chvílí.

Vývojáři z CD Projekt RED zatím vydání nijak nekomentovali, jediné oficiální stanovisko tak zatím vydala pouze společnost Spike Chunsoft, která vydává hru v Japonsku. Podle portálu DualShockers bude přinejmenším PS4 verze dostupná ještě dnes, stále však čekáme na potvrzení dostupnosti i v našem regionu.

Co se týče obsahu, už dříve jsme uvedli, že si pomocí speciálního lektvaru budete moci resetovat dovednosti a přenastavit si je třeba tak, abyste si mohli užít trochu jiný styl hraní. Svět bude poté osázen silnějšími monstry tak, aby odpovídala Geraltově 30. úrovni, a to bez ohledu na to, zda se vám příběh na tomto levelu podaří dokončit. Pokud ne, NG+ vás na 30. úroveň automaticky povýší. Před hraním NG+ si také budete moci vybrat novou úroveň obtížnosti, čímž si můžete pomoci k zisku achievementu/trofeji Death March.

Po vydání NG+ však práce na Zaklínači 3 ze strany CD Projekt RED nekončí. Vývojáři nyní mají konečně dostatek prostoru na to, aby se mohli pustit do velkých rozšíření, které - soudě dle přístupu k předchozím dvěma dílům série - budou stát rozhodně za to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama