UPDATE: A auta v Mafii bouchají dál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: A auta v Mafii bouchají dál

UPDATE: A auta v Mafii bouchají dál

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 8. 2015 22:06 11
Reklama

Když byl Zdeněk v Kolíně nad Rýnem během Gamescomu na prezentaci nové Mafie, podobně jako diváky po celém světě ho “zaujala” všudypřítomná explodující auta, která v ukázce vybuchovala jako na běžícím pásu. Možná to s nimi ale nedopadne tak špatně, jak údajně naznačují vývojáři.

AKTUALIZACE

Na konci původní zprávy jsme zapochybovali nad tím, zda je instagramový účet pravý. Byl zaplněn převážně obrázky Vita Scaletty a Joea Barbary - tedy protagonistů předchozího dílu - což nedávalo příliš smysl. A skutečně, účet byl bez bližšího vysvětlení odstraněn, což naznačuje, že s ním vývojáři neměli nic společného. Škoda.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Zdeněk viděl v živé ukázce v podstatě totéž, co my na gameplay videu - výbuchy aut a všudypřítomnou destrukci. Když se zajímal o to, proč jsou závodní pasáže tak akční, bylo mu řečeno, že se autoři zhlédli v hollywoodských honičkách à la Bullittův případ (vážně?) a akčním filmovém pojetí jízdy.

To, že každé druhé auto skončí v ohnivých kotrmelcích nebo na střeše, zase vývojáři vysvětlovali tím, že člověk, který hru prezentoval, už ji perfektně ovládá. Na dva výstřely prý je schopný takto zlikvidovat všechno, co má čtyři kola. Jenže teď autoři možná obrací. Mohlo by jít o výsledek drtivé kritiky a v návaznosti na ohlasy hráčů měli vývojáři z týmu Hangar 13 na Instagramu napsat, že problém s příliš lehce explodujícím auty vyřešili. A navrch poděkovali hráčům za zpětnou vazbu. Pokud ovšem můžeme věřit tomu, že jim tento účet skutečně patří, o čemž nejsme úplně přesvědčení. Bylo by to ale pěkné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama