Rainbow Six se odkládá na prosinec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six se odkládá na prosinec

Rainbow Six se odkládá na prosinec

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 8. 2015 06:13 3
Reklama

Navzdory tomu, že novodobý Counter-Strike, za kterého je s nadějí chystaná hra Rainbow Six Siege považována, měl vyjít už v polovině října, oznámili vývojáři z Ubisoftu odsun až na 1. prosinec tohoto roku.

"Chápeme, že mnoho z vás se už těší, až si budou moci zahrát finální verzi hry, jako hráči ale víme, že kvalita musí být na prvním místě," říkají vývojáři a vysvětlují, proč k odkladu vydání došlo.

"Na základě zpětné vazby a výsledků interního testování jsme usoudili, že stále můžeme učinit mnohá vylepšení, ve smyslu celkového zážitku z kooperace napříč všemi herními módy, vybalancování síly zbraní a gadgetů, nebo navigace v menu," ozývá se z Ubisoftu. Vývojáři jsou zároveň přesvědčeni, že učinili správný krok a věří, že se takřka dvouměsíční zpoždění na výsledku projeví.

Z marketingového hlediska si pak Rainbow Six Siege zaručil, že jakožto střílečka vyjde o samotě a v daný čas na sebe upoutá veškerou pozornost. Největší žánroví konkurenti, tedy Call of Duty, Star Wars: Battlefront nebo Halo 5: Guardians totiž vyjdou dříve a Siege tak bude dělat společnost pouze Just Cause nebo Hitmanovi, coby akčním titulům naplánovaným na prosinec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama