Dočká se Diablo sezón také na konzolích?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočká se Diablo sezón také na konzolích?

Dočká se Diablo sezón také na konzolích?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 8. 2015 14:31 18
Reklama

Vývojáři by si už měli začít dávat pozor na výroky typu – tohle na konzolích nepůjde. Nedopadli by například jako lidé z Blizzardu, kteří přehodnotili svůj předchozí postoj a naznačují, že se režim Seasons v rámci Diabla III podívá i na konzole.

Pokud nejste obeznámeni s tím, co sezóny jsou, pak vám můžeme pomoct buďto tím, že je přirovnáme k Ladders z Diabla II, anebo prostě jednoduše vysvětlíme. Se začátkem sezóny můžete rozehrát úplně novou postavu a poměřovat se s ostatními na žebříčku, získávat legendární předměty, případně jiné speciální odměny, týkající se konkrétní sezóny.

Předchozí důvody, které vedly k tomu, že Seasons na konzolích ještě nejsou, měly co dočinění s nutností být online. To je však dávno překonaný problém, a proto vývojáři obrací a tvrdí, že už jen kvůli zážitku by stálo za to na doplnění konzolových verzí Diabla III pracovat. „Sezóny možná nakonec nejsou o žebříčku, ale o pocitu začít znovu, opět procházet hrou a cítit se jako součást větší skupiny hráčů,“ vzkazují vývojáři. Byli byste pro?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama