Divinity: Original Sin 2 spustilo kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin 2 spustilo kampaň

Divinity: Original Sin 2 spustilo kampaň

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 8. 2015 14:56 16
Reklama

Belgičtí Larian Studios před několika hodinami spustili svoji druhou Kickstarterovou kampaň na zafinancování vývoje pokračování jejich loňského RPG hitu a hle - v této chvíli je zhruba třetina již zaplacená a tisíce dolarů naskakují na konto hry.

Divinity: Original Sin 2 nabídne singleplayerovou i multiplayerovou příběhovou kampaň a návrat promyšleného tahového bojového systému, který z prvního dílu udělal návykovou záležitost.

Hráči začnou s jednou postavou, jejíž historii i vzhled si budou moci zvolit, ale brzy si do party budou moci přidat až tři další postavy, za které mohou hrát v mutliplayeru další hráči a které nabídnou stejnou hloubku propracování a psychologie jako hráčova první postava.

Zajímavě zní možnost hrát v multiplayeru nejen kooperativně, ale i kompetitivně, kdy hráči, jejichž krédo jde proti rozhodnutí spoluhráčů, půjdou po jiných příběhových linkách než ostatní. Vývojáři ujišťují, že volba, kudy se v příběhu vydat, bude stát vždy na hráčích a na konci vždy bude možnost se s kamarády usmířit a pokračovat ve hře jako jedna parta.

Dvojka s sebou přinese spoustu změn a vylepšení a mnoho z nich najdete na stránkách kampaně. Za všechny zmíním jen vážnější příběh, díky kterému by se hráči měli lépe do světa Divinity: Original Sin ponořit, nicméně na humor vývojáři prý nezapomenou.

Divinity: Original Sin 2 by měl přijít s podporou splitscreenu a UI jak pro klávesnici a myš, tak i pro ovladače - novinky, které uvede vylepšená verze prvního dílu letos v prosinci.

Nejnižší stupeň příspěvku, za který lze Divinity: Original Sin 2 dostat, je nastaven na 30 dolarů; 25 v případě, že na vás zbyde omezený stupeň pro ranní ptáčata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama