Hitman nabídne po vydání 7 misí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman nabídne po vydání 7 misí

Hitman nabídne po vydání 7 misí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 8. 2015 13:14 7
Reklama

Bez ohledu na zdrženlivý přístup vývojářů z IO Interactive, kteří způsob postupného doplňování své hry Hitman nechtějí nikterak konkrétně komentovat, odpověděl obchod Amazon na jednu z nejpalčivějších otázek. Na produktové stránce hry se uvádí, že po svém prosincovém vydání bude Hitman: Season 1 obsahovat sedm misí.

Samo o sobě by nešlo o nikterak převratnou informaci, pravdou ale je, že vývojáři již několikrát upozornili na to, že verze z prosince nebude finální a hra se v průběhu příštího roku dočká dalších úrovní. Samotný počet misí pak vzhledem k předchozím dílům odpovídá přibližně polovině celé hry, nutné je však započítat i to, že úrovně v novém Hitmanovi mají být větší a otevřenější.

Stále také platí informace o ceně, která bude nastavena na standardních 60 dolarů, abyste další rozšíření mohli dostat zdarma. A nenechte se zmást datem vydání na zmiňované produktové stránce - Hitman vyjde letos v prosinci pouze digitálně, produktová stránka nabízí možnost předobjednávky fyzické kopie, která se objeví někdy v příštím roce, zatím ani prodejci ale neví kdy.

Co na chystaný obsah říkáte, ospravedlňuje z vašeho hlediska nutnost zaplatit plnou cenu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama