Autor Far Cry 2 se vrací do Ubisoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor Far Cry 2 se vrací do Ubisoftu

Autor Far Cry 2 se vrací do Ubisoftu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 8. 2015 08:16 1
Reklama

Clint Hocking, talentovaný designér her Far Cry 2 nebo Splinter Cell: Chaos Theory, zamířil zpátky do firmy, která mu přinesla největší úspěchy. Zakotví ve studiu Ubisoft Toronto.

I když bude pracovat v jiném týmu Ubisoftu než během poslední desetileté štace, po této společnosti se mu zřejmě stýskalo. Torontské studio existuje od roku 2009. Hocking opustil herního giganta v roce 2010, konkrétně odešel z jeho montrealské pobočky. I když mu mnozí předvídali po odchodu z Ubisoftu velkou budoucnost, relativně rychle po sobě vystřídal angažmá v LucasArts, Valve a Amazon Game Studios, aniž by po sobě zanechal podobně výrazné stopy jako během působení v Ubisoftu.

Na svém osobním blogu sám Hocking poznamenal, že od okamžiku, kdy vydal poslední hru, uplynulo už sedm let, což jej podle jeho slov deprimovalo. Návrat do Ubisoftu si na druhou stranu podle očekávání nyní velmi pochvaluje. Zatím není jasné, na čem přesně v tuto chvíli pracuje, není to prý ale určitě nový Splinter Cell. “Když jsem přestal dělat na Splinter Cellu po dokončení Chaos Theory, upřímně jsem si myslel, že už nemohu udělat lepší,” nechal se slyšet na konto svého úspěchu.

“Mám pocit, že jsem udělal ten nejlepší Splinter Cell, jaký jsem mohl udělat. A to nejlepší, co jsem mohl udělat pro sebe, pro Ubisoft a fanoušky této série bylo předat ji dál nechat někoho jiného zkusit přijít na to, jak tu hru udělat jinou nebo lepší a přinést nějakou novou vizi,” dodal Hocking.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama