Takhle vypadá ve hře Hac Československo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle vypadá ve hře Hac Československo

Takhle vypadá ve hře Hac Československo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 8. 2015 15:30 4
Reklama

Vzpomínáte si ještě, jak jsme se v dubnu rozplývali nad připravovanou hrou Hac, v níž se vydáte napříč postkomunistickou Evropou a projedete se zeměmi bývalého sovětského bloku na sklonku studené války? Její autor už pracuje na naší vlasti.

Pro nás Čechy je samozřejmě na celé záležitosti zdaleka nejlákavější, že nám zahraniční projekt umožní navštívit bývalou ČSFR a pokochat se důvěrně známými kulisami v neotřele stylizovaném zpracování. Už na jednom z prvních obrázků ze hry jsme si mohli prohlédnout hraniční přechod, u nějž autor Greg Pryjmačuk na základě upozornění od hráčů musel opravit chybně zobrazenou československou vlajku.

O několik měsíců později se talentovaný autor věnuje kromě jiného naší krajině a nechal nás vůbec poprvé okouknout virtuální ČSFR. Československá silniční síť je podle něj hotová a v dalších týdnech a měsících na něj čeká Maďarsko, Bulharsko, Jugoslávie a Turecko. Vedle Československa se můžete podívat také na několik dalších nových obrázků ze sousedního Německa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama