Rocket League a Portal 2 ke Steam hardwaru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League a Portal 2 ke Steam hardwaru

Rocket League a Portal 2 ke Steam hardwaru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 8. 2015 08:59 10
Reklama

Společnosti Valce a Psyonix oznámily, že překvapivý hit Rocket League vyjde ještě letos na SteamOS a Mac. Každý, kdo si navíc předobjedná jakýkoli Steam hardware - Steam Controller, Steam Link nebo Steam Machine - získá zdarma nejen Rocket League, ale i Portal 2.

Tato akce se vztahuje na libovolný kus hardwaru, který si předobjednáte přímo na Steamu a zpětně se vztahuje také na všechny, kdo se už dříve pro některý z této řady výrobků rozhodli. Jestliže už navíc obě hry vlastníte, ani tak nepřijdete úplně zkrátka, protože od Steamu obdržíte kopie navrch, které můžete darovat třeba některému kamarádovi a zahrát si s ním.

Rocket League na SteamOS byla podle Valve samozřejmost, jelikož je to úžasná hra, která se na jejich novém gamepadu prý skvěle ovládá. Spolupráci si pochvaluje i Psyonix. “Je to pro nás úžasná příležitost přinést Rocket League ještě širší skupině hráčů," uvedl zakladatel a prezident společnosti Dave Hagewood. Při této příležitosti firma zlevnila PC verzi na Steamu o 10 procent. Místo 20 eur stojí Rocket League jen osmnáct.

Jen na Steamu se podle Valve už prodalo více než milion kopií Rocket League. Koncem července zaznamenala hra na PC a PS4, kde vyšla zdarma pro předplatitele PS Plus, pět milionů stažených kopií. I když vývojáři nebyli konkrétní, chtějí prý v budoucnu Rocket League uvést i na další platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama