This War of Mine vyjde na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This War of Mine vyjde na konzolích

This War of Mine vyjde na konzolích

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 8. 2015 10:07 2
Reklama

Na konci ledna příštího roku, až bude za oknem mrazivo a z ulic zmizí všechny barvy podzimu, vyjde vážně pojatá survival hra This War of Mine na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. V tiskové zprávě to potvrdil vydavatel Deep Silver a slibuje i zajímavé rozšíření celého konceptu.

Nově vydaná konzolová verze ponese označení The Little Ones, a jak už jste možná uhodli, přidá do hry dětské protagonisty. V podání This War of Mine ale nepůjde o nic komického, naopak bude do hry přidána další emocionálně-sociální vrstva, se kterou se budete muset umět vyrovnat. A pokud vás rozhodilo při hraní původní verze, že se někdo z obyvatelů úkrytu pod návalem deprese oběsil, co budete dělat s naříkajícím dítětem, které navíc nemusí být vaše?

Aby ale hraní nebylo jen o zbědovaných dětských tvářičkách, vývojáři slibují, že dojde i na smích a snahu zajistit i v době války základní potřeby jako je vzdělání nebo prostor na hraní. Mnohé o tom vypovídá i čerstvý trailer, který ve svém závěru láká na 29. leden 2016. Buďte připraveni, válka vtrhne do vašich obýváků a bude nekompromisní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama